POLÍTICA DE PRIVADESA

 

Política de privadesa

Dades identificatives

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, tot seguit es faciliten les dades identificatives.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones implicades en un arbitratge

Responsable

ASSOCIACIÓ CATALANA PER A L’ARBITRATGE-TRIBUNAL ARBITRAL DE BARCELONA

Finalitat

Atendre la seva petició.

Legitimació

Consentiment de l’interessat.

Destinataris

No es comunicaran dades a tercers excepte en cas d’obligació legal.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

Informació detallada sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades de persones que contacten a través de la web

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

ASSOCIACIÓ CATALANA PER A L’ARBITRATGE-TRIBUNAL ARBITRAL DE BARCELONA

NIF

G-58.941.964

Direcció postal

c/ Roger de Llúria, 113 baixos, 08037 Barcelona

Telèfon

933 198 117

Correu electrònic

secretaria@tab.es

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En l’ASSOCIACIÓ CATALANA PER A L’ARBITRATGE-TRIBUNAL ARBITRAL DE BARCELONA tractem la informació facilitada a través dels formularis web per a atendre les sol·licituds d’informació rebudes.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades proporcionades es conservaran mentre no exerceixi el dret de supressió. En qualsevol cas, les dades es mantindran durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de l’interessat.

L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni la prestació del servei sol·licitat.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en l’ASSOCIACIÓ CATALANA PER A L’ARBITRATGE-TRIBUNAL ARBITRAL DE BARCELONA estem tractant dades personals que els concerneixin o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. L’ASSOCIACIÓ CATALANA PER A L’ARBITRATGE-TRIBUNAL ARBITRAL DE BARCELONA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les dades personals que els incumbeixen en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i a transmetre’ls a un altre responsable.

Com es poden exercir els drets?

Mitjançant un escrit, adjuntant fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent, dirigit a l’ASSOCIACIÓ CATALANA PER A L’ARBITRATGE-TRIBUNAL ARBITRAL DE BARCELONA, C/ Roger de Llúria, 113, planta baixa, 08037 Barcelona.

Quines vies de reclamació existeixen?

Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Actualitzat el 27 de gener de 2023