6a Edició de l’Open d’Arbitratge 2020 de manera virtual

6ª Edición del Open de Arbitraje 2020

6a Edició de l'Open d'Arbitratge 2020 de manera virtual

Els propers 7 i 8 d'octubre de 3:30 a 7:30 PM CEST, tindrà lloc la 6a Edició de l'Open d'Arbitratge, de manera virtual, a la qual assistirà el president del TAB, Juli de Miquel.

A causa de la situació actual, s'ha decidit oferir al món de l'arbitratge un Open d'Arbitratge proper, diferent, original i que fos el més semblant a un Congrés presencial. Un Congrés virtual en què tots els assistents se sentin partícips d'aquest.

I per això tindrà lloc els propers 7 i 8 d'octubre de 3:30 a 7:30 PM CEST, un horari que permetrà la connexió des d'Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. A més, la connexió es podrà realitzar, indistintament i en temps real, en espanyol i en anglès.

Aquesta decisió ha comptat amb el suport de més de 25 patrocinadors que han apostat per aquest nou Open d'Arbitratge.

S'ha aconseguit un programa de primer nivell, en el qual experts internacionals es donaran cita els dies 7 i 8 d'octubre per comentar els temes de màxima actualitat en l'arbitratge comercial i d'inversió, amb el ferm compromís dels moderadors i dels ponents.

En aquest congrés hi haurà l'oportunitat de tenir reunions virtuals amb els ponents o amb qualsevol dels inscrits a través de la SALA NETWORKING habilitada a l'efecte. S'hi podrà sol·licitar reunió amb qui es desitgi i des de l'organització de l'Associació Europea d'Arbitratge es farà la connexió. Experts, estudiants i professionals separats per milers de quilòmetres podran aprofitar l'Open per estar en contacte.

Pel que fa a les tarifes per a la 6a Edició de l'Open d'Arbitratge, s'ha establert posat una tarifa simbòlica per llançar un missatge que, malgrat les circumstàncies, es poden realitzar i difondre Congressos d'Arbitratge que permetin arribar a tots els racons possibles.

Inscripcions ja obertes al REGISTRE del següent enllaç:  https://openarbitraje20.com/recepcion/

Registro al Open de Arbitraje 2020