Tribunal Arbitral de Barcelona: Institució de referència a l’arbitratge

COVID-19

ACORD DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA PER A L’ARBITRATGE
TRIBUNAL ARBITRAL DE BARCELONA

Consultar acord de la Junta

L'arbitratge, sistema alternatiu de resolució de conflictes

icono arbitraje  L'arbitrage

És un sistema alternatiu al procediment judicial que permet resoldre els conflictes de forma pacífica i definitiva, sense necessitat d'acudir als tribunals de justícia.
És un sistema:

 • Ràpid i àgil
 • Flexible i immediat
 • Especialitzat
 • Confidencial
 • Econòmic
 • Eficient i eficaç

Saber més sobre l'arbitratge

icono árbitro  L'àrbitre

És la persona neutral nomenada pel TAB per resoldre el conflicte que li sotmeten les parts, de forma definitiva, mitjançant un laude vinculant amb força executiva. Els nostres àrbitres són:

  • Professionals de prestigi
  • Acreditats pel TAB
  • Àmplia experiència
  • Independents
  • Imparcials
  • Compleixen els codis ètics i bones pràctiques

Saber més sobre els àrbitres

Llista d'àrbitres del TAB

El TAB disposa d'una àmplia llista d'àrbitres acreditats, especialistes en diverses matèries. La llista d'àrbitres és pública i accessible, garantint així la màxima transparència en el nomenament.

Consultar la Llista d'Àrbitres del TAB

Desitja sol·licitar un arbitratge?

És molt senzill. Li guiem pas a pas.

En el següent enllaç trobareu tota la informació que necessita, així com formularis descarregables. Volem que la gestió de la seva sol·licitud sigui ràpida i fàcil per tal d'evitar-li esforços i costos innecessaris.

També pot consultar prèviament, el cost que li comportarà l'arbitratge per a la resolució del seu conflicte mitjançant la nostra calculadora web.

Contacti amb nosaltres si necessita fer-nos alguna consulta o necessita qualsevol aclariment.

Demani un arbitratge del TAB per a la resolució dels seus conflictes

Arbitratge sense pacte arbitral previ

arbitraje sin pacto previo

Si no es disposa de clàusula arbitral però li interessa resoldre el seu conflicte mitjançant l'arbitratge, el TAB facilitarà que això sigui possible.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i l'informarem com fer-ho.

Nosaltres designarem un ponent i convocarem a les parts a una reunió voluntària i sense compromís en la qual se'ls informarà dels tràmits a seguir, del cost i de la conveniència de resoldre el seu conflicte mitjançant l'arbitratge.

Institucions associades del TAB

Des de la seva constitució el 1989, el TAB compta amb el suport de les institucions més representatives de l'àmbit jurídic i empresarial. Aquest suport institucional avala la nostra actuació.

Últimes notícies entorn de l'arbitratge

Al marge del seu objecte social nuclear com a institució administradora d'arbitratges, el TAB treballa constantment en la difusió de la cultura arbitral. Per a això, organitza i participa en conferències en fòrums jurídics, empresarials i universitaris. També organitza cursos de formació arbitral, edita una revista especialitzada i assisteix a congressos nacionals i internacionals, entre moltes altres activitats.