IX Congrés d’Institucions Arbitrals 2019

El pròxim 22 de febrer de 2019, el Col·legi d’Advocats de Madrid, a través de la seva Cort d’Arbitratge, organitza la IX edició del Congrés d’Institucions Arbitrals. Durant aquest esdeveniment, s’analitzaran diversos temes, com ara els reptes de l’arbitratge institucional a Espanya o les relacions entre els jutges i els àrbitres. També es tractarà d’aclarir si el que és bo per a l’arbitratge internacional ho és igualment per a l’arbitratge intern.

Recordatorio IX COngreso

Aquest esdeveniment representa una cita ineludible per als professionals que desitgin aprofundir en l’arbitratge com a mètode alternatiu per a la resolució de conflictes i avançar en el seu desenvolupament.

L’acte de presentació del Congrés tindrà lloc a les 9.30 hores a l’ICAM, de la mà del degà del Col·legi, José María Alonso Puig; la consellera de la Comunitat de Madrid, Yolanda Ibarrola de la Font; el president en funcions del Tribunal Superior de Justícia a Comunitat de Madrid, Juan Pedro Quintana Carretero; el representant del Ministeri de Justícia Antonio Vell Llorente; i la presidenta de la Cort d’Arbitratge de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid, Begoña Castro Jover.

La jornada es desenvoluparà a través de quatre taules rodones que comptaran amb la participació de professionals d’alt prestigi en aquesta matèria. El nostre president del Tribunal Arbitral de Barcelona, ​​Juli de Miquel Berenguer, intervendrà abordant el tema “Reptes de l’arbitratge institucional a Espanya” a la primera taula de 11.00 a 11.30 hores.

Assumptes com els reptes de l’arbitratge institucional a Espanya, l’arbitratge i altres procediments d’arranjament, relacions entre jutges i àrbitres i punts de trobada entre l’arbitratge internacional i l’arbitratge intern seran tractades en aquest IX Congrés d’Institucions Arbitrals que se celebra per primera vegada a Madrid.

Aquest esdeveniment representa una oportunitat única per a la trobada i el networking amb diferents professionals del sector.

Per consultar el programa complet, fes clic aquí

 

DADES D’INTERÈS

Esdeveniment: IX Congrés d’Institucions Arbitrals

Quan? El 22 de febrer, a les 9.30 hores

On? Col·legi d’Advocats de Madrid

Lloc: Col·legi d’Advocats de Madrid

 

*Els interessats a assistir al Congrés hauran d’inscriure a través d’aquest enllaç