5è Congrés de l’Advocacia de Barcelona en format 100% en línia

5è Congrés de l'Advocacia de Barcelona en format 100% en línia

5è Congrés de l'Advocacia de Barcelona en format 100% en línia

El passat 29 de juny de 2020, l'ICAB va inaugurar el 5è Congrés de l'Advocacia de Barcelona en format 100% en línia. Aquestes conferències tindran lloc fins al pròxim 3 de juliol.

S'organitza un total de 45 conferències gratuïtes amb més de 175 ponents amb un ampli ventall de propostes formatives sobre les diferents àrees del Dret, que compten amb més de 5.600 inscripcions.

Aquest esdeveniment s'ha aconseguit situar com un referent quant a continguts formatius es refereix amb ponents de primera categoria i persones referents del sector; sent una cita ineludible per als advocats i advocades del sector.

La conferència inaugural del 5è Congrés de l'Advocacia ha tractat sobre 'El sector turístic hoteler en temps de crisi: L'arbitratge Fast-Track com a possible solució?'. La inauguració ha estat realitzada per Eugènia Gay, degana del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, ​​moderada per Pedro del Rosal, periodista jurídic de Wolters Kluwer per Cinco Días i el País i Jesús M. Sánchez García, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB. Quant als seus ponents cal esmentar la participació de:

  • Juli de Miquel, president del TAB
  • Roger Pallarols Taylor, president del Gremi de Restauració de Barcelona
  • Mercè Pigem i Palmés, vocal del Tribunal Arbitral de Barcelona
  • Jordi Sánchez Sánchez-Crespo, advocat

En aquesta conferència del 5è Congrés de l'Advocacia de Barcelona, ​​s'ha posat de manifest la necessitat de buscar solucions alternatives de resolució de conflictes, com el procediment Fast-Track ofert pel Tribunal Arbitral de Barcelona, ​​tenint en compte la previsió d'allaus de demandes judicials amb motiu de la pandèmia ocorreguda amb motiu de la Covid-19 a la qual haurà de fer front l'Administració.