S’exigeix responsabilitat als àrbitres? Miguel Temboury ho exposa

El 19 DE SETEMBRE el Centre ADR ICAB organitza la Conferència “S’exigeix ​​responsabilitat als àrbitres? Miguel Temboury ho exposa de la mà de la seva pròpia experiència”. La conferència en questió tindrà lloc a les 19 hores al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB),

La conferència tindrà com a ponent, Miguel Temboury Rodó, advocat i àrbitre, qui exposarà aquesta qüestió des de la seva pròpia experiència.

Serà presidida per Marta Legarreta Fontelles, advocada i àrbitre i moderada per Frederic Munné Catarina, diputat de la Junta de Govern, responsable del Centre ADR ICAB i de la Comissió d’Arbitratge ICAB.

S'exigeix responsabilitat als àrbitres?

SINOPSI DE LA CONFERÈNCIA

La conferència del pròxim dia 19 de setembre, comptarà amb la ponència única de l’àrbitre Miguel Temboury; qui analitzarà la Sentència condemnatòria del Tribunal Suprem (STS 102/2017), que confirmà les sentències que pel mateix assumpte van tenir lloc a Primera i Segona Instància;  totes dues sentències van estimar en el seu moment les pretensions de la mercantil PUMA S.E., apreciant l’existència de responsabilitat civil dels àrbitres condemnats per suposada exclusió del tercer àrbitre.

En tractar-se d’una Conferència realitzada per la mateixa pròpia part recurrent que ha vist desestimada de les seves pretensions amb condemna en costes en totes les instàncies, l’exposició permetrà a tots els assistents valorar els fonaments processals de la resolució i la concurrència o no dels requisits establerts en l’art. 21 de la llei d’Arbitratge, des de l’experiència personal de l’àrbitre ponent.

RECORDATORI:

  • Data: 19 de setembre
  • Horari: 19 hores
  • Lloc: Vuitena Planta (c / Mallorca, 283)
  • Organitzador: Centre ADRICAB i Comissió d’Advocats / des Mediadors / es ICAB

 

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA » Fes clic aquí per inscriu-te ara i assegura la teva plaça