Invitació a la celebració del 30 aniversari del TAB octubre 2019

Pròximament, el 30 d’OCTUBRE tindrà lloc al Col·legi Notarial de Catalunya, la celebració del 30 Aniversari del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB).

L’esdeveniment tindrà com a titular “30 anys del TAB. Avantatges de l’arbitratge institucional per a la solució de conflictes”.

L’acte de presentació de l’aniversari se celebrarà a les 16.30 hores al Col·legi de Notaris de Catalunya al carrer del Notariat 4 de Barcelona, ​​on s’aprofitarà la importància de l’ocasió per donar a conèixer al Consell Assessor i els membres partícips.

Aquest esdeveniment suposarà una oportunitat única per a la trobada i el networking amb diferents professionals del sector.

Invitació a la celebració del 30 aniversari del TAB octubre 2019

DETALL DE L’ESDEVENIMENT

L’esdeveniment s’iniciarà amb un homenatge i lliurament de medalles per part del TAB als senyors Luis Muñoz Sabaté i Elías Campo Villegas, expresident i exvicepresident del TAB.

A continuació, se celebrarà una taula rodona, seguida d’un torn de preguntes, que moderarà la senyora Mercè Pigem, vocal del TAB. Els ponents convidats són:
o Sra. M. Eugènia Alegret
o Xavier O’Callaghan
o D. Pascual Sala
o D. Francisco Armes
o D. José M. Fernández Seijó

Finalment, com a cloenda de l’acte a les 19.30 hores, s’oferirà un còctel per a tots els convidats i participants presents en aquest esdeveniment.

 

INSCRIPCIÓ  >> Aquest acte requereix inscripció prèvia. Per això, no oblidis reservar la teva plaça i confirmar la teva assistència aquí