Zones de penombra en el control judicial del laude

El 20 de Novembre el Centre ADRICAB i Comissió Arbitratge ICAB organitzen una nova conferència sota el titular Zones de penombra en el control judicial del laude: la màxima iura novit cúria i la distribució de la càrrega de la prova“. Aquesta conferència tindrà lloc a les 19 hores al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), aula 63 (C / Mallorca, 283).

La conferència es farà de la mà de Guillermo Ormazabal Sánchez, catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Girona que serà el ponent convidat.

Serà presidida per Frederic Munné Catarina. Diputat de la Junta de Govern, responsable del Centre ADR ICAB i de la Comissió d’Arbitratge ICAB. Advocat i arbitrària i moderada per Christian Herrera Petrus. Professor titular acreditació de Dret Processal, Advocat i arbitrària.

SINOPSI DE LA CONFERÈNCIA

Zones de penombra en el control judicial del laude

L’aplicació de la màxima iura novit cúria i de les normes sobre càrrega de la prova són qüestions que no tenen suficient clarificació en la regulació de l’arbitratge. En aquesta conferència vol aportar llum, entre d’altres, sobre les següents qüestions:

  1. ¿S’apliquen en l’arbitratge els mateixos paràmetres que en les sentències judicials pel que fa a determinar la congruència quant la qualificació jurídica?
  2. ¿Vinculen els àrbitres les normes de la Llei d’enjudiciament civil relatives a la distribució de la càrrega de la prova i les que estableixen presumpcions legals?
  3. Són aquests aspectes revisables mitjançant l’acció d’anul·lació contra el laude?
  4. Poden tenir incidència com a causes de denegació de l’exequatur del laude conforme al Conveni de Nova York de 1958?

RECORDATORI

  • Data: 20 de novembre
  • Horari: 19 hores
  • Lloc: aula 63 (C / Mallorca, 283)
  • Organitzador: Centre ADRICAB i Comissió Arbitratge ICAB
  • Certificat: diploma

*L’assistència a aquesta conferència computarà com a formació continuada de conformitat amb l’article 21è del Decret 135/2012.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA » Fes clic aquí per inscriure’t i assegurar la teva plaça

Inscripció gratuïta.
Inscripció on line mitjantçant la pàgina web de l’ICAB
www.icab.cat (formació – tots els cursos – buscar per ordre cronològic)
Correu de contacte: adr@icab.cat