El TRIBUNAL ARBITRAL DE BARCELONA I L’ESCOLA JUDICIAL ENGEGUEN UN PLA DE COL·LABORACIÓ FORMATIVA

Aquest 13 de juny, el president del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB), Frederic Munné Catarina, juntament amb l’equip de la institució han assistit a l’Escola Judicial. Allà ha presentat el nou pla de col·laboració formativa per tal que els nous jutges i jutgesses de la 72a promoció aprofundeixin en el coneixement de l’arbitratge i del TAB

D’altra banda, també ha estat una excel·lent oportunitat per destacar la importància de la institució en la promoció i foment de l’arbitratge. Així com per presentar els nous objectius que té per endavant la nova Junta Directiva.

Potenciar l’arbitratge i altres sistemes alternatius

Durant la jornada el president del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB), Frederic Munné Catarina, ha afirmat que l’eficiència processal passa per potenciar l’arbitratge. Així com d’altres sistemes alternatius de gestió de conflictes, per atenuar l’endèmic índex de saturació dels Jutjats, publicat pel Consejo del Poder Judicial (CGPJ). Durant la seva intervenció l’ha acompanyat el magistrat i director de l’Escola Judicial, Jorge Jiménez.

tribunal arbitral

Difusió de cultura arbitral

Finalment, el Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB) treballa constantment en la difusió de la cultura arbitral. Per aquesta raó, organitza i participa en conferències en fòrums jurídics, empresarials i universitaris. També organitza cursos de formació arbitral, edita una revista especialitzada i assisteix a congressos nacionals i internacionals, entre moltes altres activitats.