Visita del Director General del TS de la República de la Xina

El Director General de l’oficina per a la reforma del Tribunal Popular Suprem de la República de la Xina, el Sr. Hu Shihao i la Delegació xinesa, van realitzar una visita institucional, ahir dia 7 de novembre, a les oficines de l’ICAB i a les oficines del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB).

Visita en oficines de l’ICAB:

Inicialment el dia va començar amb una fructífera visita del Director General de l’oficina per a la reforma del Tribunal Popular Suprem de la República de la Xina al centre ADR ICAB, on es van realitzar 2 interessants xerrades:

  1. una xerrada entorn de la importància de l’arbitratge com a sistema alternatiu a la resolució dels conflictes empresarials.
  2. una altra xerrada entorn a la mediació. Institució que està plenament capacitada per portar a terme tota mena d’afers jurídics relatius al dret privat, especialment mercantil i civil.

Delegación China en el ICABFotografia: Director General de l’oficina per a la reforma del Tribunal Popular Suprem de la República de la Xina, el Sr. Hu Shihao i la Delegació xinesa a les oficines de l’ICAB

Visita en oficines del TAB:

Seguidament, es va realitzar una visita del Director General de l’oficina per a la reforma del Tribunal Popular Suprem de la República de la Xina a les oficines del TAB, on es va mostrar les instal·lacions de la institució, els seus membres i les funcions realitzades que s’exerceixen.

Durant aquesta reunió es van tractar alguns aspectes d’interès i actualitat com fos l’actual i nou Reglament, els avantatges que ofereix l’arbitratge del TAB, la transparència i procés d’acreditació dels nostres àrbitres; entre molts altres assumptes d’actualitat.

Delegación China en el TABFotografia: Director General de l’oficina per a la reforma del Tribunal Popular Suprem de la República de la Xina, el Sr. Hu Shihao i la Delegació xinesa a les oficines de l’TAB