Conferència on-line: ‘Arbitratge post-COVID-19: una via alternativa, ràpida i adaptable a la nova realitat’

Conferència arbitratge post covid-19

Conferència on-line: 'Arbitratge post-COVID-19: una via alternativa, ràpida i adaptable a la nova realitat'

El Centre ADR - ICAB de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza el divendres 22 de maig, a les 12h, una conferència on-line en què s'analitzarà l'arbitratge com a una via alternativa i rápida de resolució de conflictes en la realitat posterior al COVID-19. Presentarà la sessio Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i la moderarà Frederic Munné, diputat de la Junta de Govern de l'ICAB.

Els ponents de la conferència són

  • Juli de Miquel Berenguer, advocat i àrbitre, President del Tribunal Arbitral de Barcelona
  • Francisco Javier Orduña Moreno, catedràtic de Dret Civil a la Universitat de València, ex magistrat del Tribunal Suprem
  • José Carlos Fernández Rozas, catedràtic de Dret Internacional privat de la Universitat Complutense de Madrid
  • José María Alonso Puig, advocat i àrbitre, degà del Ilustre Colegio de Abogados de Madrid.

La decana del Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay y Rosell, se encargará de hacer la presentación. La sesión será moderada por Frederic Munné Catarina, abogado y árbitro, diputado de la Junta de Gobierno, responsable del Centro ADR ICAB y de la Comisión de Arbitraje del ICAB.

La degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, Mª Eugènia Gay i Rosell, s'encarregara de fer la presentació. La sessió serà moderada per Frederic Munné Catarina, advocat i àrbitre, diputat de la Junta de Govern, responsable del Centre ADR-ICAB i de la Comissió d'Arbitratge de l'ICAB.

L'assistència a aquesta Jornada computarà com a formació continuada de conformitat amb l'article 21 del Decret 135/2012.

La conferència es desenvoluparà de forma on-line mitjançant un sistema de videoconferència.

Tota la informació referent a aquesta conferència, AQUÍ

>> INSCRIPCIÓ ON-LINE