El Tribunal Arbitral de Barcelona ofereix un arbitratge ràpid per la pandèmia

Fast Track Expansión

El diari Expansión Jurídic fa ressò de l'procediment ràpid de resolució de conflictes contractuals, Fast Track, ofert pel TAB com una via per a aquelles empreses que necessiten una solució immediata i no puguin esperar a la represa de l'activitat judicial.

Un procediment vàlid per a totes aquelles empreses que necessitin un arbitratge tot i no tenir signat un conveni arbitral. La resolució es rep en un termini màxim de 36

El diari Expansión Jurídic fa ressò del procediment ràpid de resolució de conflictes contractuals, Fast Track, ofert pel TAB com una via per a aquelles empreses que necessiten una solució immediata i no puguin esperar a la represa de l'activitat judicial.

Un procediment vàlid per a totes aquelles empreses que necessitin un arbitratge tot i no tenir signat un conveni arbitral. La resolució es rep en un termini màxim de 36 dies des de la presentació de la sol·licitud d'arbitratge. Una solució idònia durant el covid-19, ja que el procediment i celebració es realitzen per via telemàtica.

Veure article publicat al diari Expansió Jurídic a: https://www.expansion.com/juridico/actualidad-tendencias/2020/04/16/5e984602e5fdeaaa7d8b4586.html