VII Curs Superior d’Arbitratge

VII Curs Superior d'Arbitratge

VII Curs Superior d'Arbitratge

Donem a conèixer el VII Curs Superior d'Arbitratge per accedir a l'acreditació a nivell de Member de Chartered Institute of Arbitrators (CIArb).

El Centre Internacional d'Arbitratge, Mediació i Negociació (CIAMEN) de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus de la Universitat CEU San Pablo té el plaer d'anunciar-li l'obertura del procés de selecció del Curs Superior d'Arbitratge; l'únic curs d'arbitratge en espanyol ofert com a part del programa "Recognised Course Provider (RCP)", la superació permet als participants accedir a l'acreditació a nivell de Member del Chartered Institute of Arbitrators (CIArb).

Quin és l'objectiu del curs?

El curs té per objecte examinar exhaustivament què és i com funciona l'arbitratge com a instrument de solució de conflictes, garantint al participant una formació que li permeti no només representar les parts en un procediment arbitral, sinó també actuar com a àrbitre.

Quan i on?

Aquesta setena edició del curs tindrà lloc a Madrid del 24 al 28 de febrer de 2020.

Us recordem que els antics alumnes CEU, així com els socis de Club Espanyol de l'Arbitratge, compten amb un 20% de descompte.

Com m'apunto?

Totes aquelles persones que estiguin interessades a entrar en el procés de selecció hauran d'enviar el seu Currículum Vitae a la Coordinadora del curs, Marta Martini Briceño, al correu electrònic VIImartalya.martinibriceno@ceu.es.

Places limitades.

Programa

Accediu al programa complet del VII Curs Superior d'Arbitratge, fent clic aquí.